Eric Bailly

Manchester United hentet Eric Bailly fra Villarreal fro 38 millioner euro i 2016 og har i perioder hatt svært god nytte av midtstopperen. – Bailly er langt fra å være en prioritert spiller for manager Erik ten Hag, i serieåpningen da Manchester United viste at ingenting var endret sisten sist sesong var ikke den ivorianske 28 åringen en gang med i troppen. (Manchester United tapte 1 – 2 mot Brighton)

Årsaken er klar! Manchester United har tenkt å kvitte seg med flere spillere i sommer og Eric Bailly er en av dem. – Det er liten sjanse for at han skal bli selv har en avtale frem til sommeren 2024 med opsjon på et års forlengelse. Stemningen i laget er svært dårlig og Eric Bailly re definitivt ikke med i Erik ten Hag sine planer.

Les: Planlegger å fjerne Glazer-familien fra Manchester United

Fra før av har vi registret interesse fra AC Milan, Fulham, Roma og Sevilla og i følge dagens Daily Mail har Monaco meldt seg på i det som er i ferd med å bli et race.

Fansen er svært delt i sin oppfatning av Eric Bailly, noen mener han er en del av klubbens DNA og kan blomstre opp i en «ny giv» mens andre mener han har gjort sitt.

Siden Eric Bailly kom til Manchester United i 2016 og har siden scoret et mål på 70 Premier League kamper.

LES: Harry Kane fikk klar beskjed om at han har en 22-åring som «puster ham i nakken»