Har de Gea som forbilde. (foto: everton)

Det blir kanskje litt mange spillere som betegnes som VM-helter i disse post Russland-tidene, men Englands keeper Jordan Pickford må sies å fortjene tittelen. Nå ber hans tidligere trener å ta noen dype pust med magen.

Jordan Pickford jobbet deltid som melkebud for ikke så altfor lenge siden. Siden 2012 har han vært mer eller mindre kontinuerlig på utlån. Forrige sesong ble han hentet fra Sunderland til Everton for rundt 320 millioner kroner.

Wow!

Etter bare ett år i Everton-drakten og med til tider storspill i VM har flere toppklubber nå skjønt at 24-åringen har noe stort i seg.

Vakkert! (foto: pickford, twitter)

Tidligere Sunderland-trener David Moyes ber landslagskeeperen roe tempoet.

Godt tips til en ung mann, men litt urealistisk? (foto: west ham)

Everton er en stor klubb. Han har nettopp kommet og jeg vil si til ham at det ville være idiotisk å  tenke på bytte av klubb. Jeg tror det vil hjelpe ham å bli i Everton fordi han vil få nok spilletid og får mulighet til å utvikle seg uten at hver eneste ting han gjør blir gransket, sier Moyes ifølge Sun.

Vi følger resonnementet til Moyes, men tenker at en 24-åring har en annen oppfatning hvis de store gutta kommer, banker på døren og frister med penger og prestisje.

Sorry Moyes, vi tror dessverre ikke rådet ditt går hjem. Selv om vi er helt enige.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds