Fly me to the moon.

Vi husker Bolt som verdens raskeste mann. Om han ble slått på tampen av karrieren overskygges dette av alt det andre: typen, kroppsbygningen, humoren, akserelasjonen, styrken, den sinnsyke hurtigheten og ikke minst feiringen. Nå kan det bli mere moro på fotballbanen.

I sommer kom Usain Bolt slentrende ut på Marienlyst og sjokkerte Strømsgodset-spillere som trodde dette kom til å bli en helt vanlig trening. Jamaicaneren skulle finne formen før veldedighetskampen på Old Trafford og fikk delta på noen treninger.

Selv om vi kan ane at Bolt ikke er født med fotballskoene på beina, viser 31-åringen gode takter.

Kan faktisk se ganske elegant ut.

Etter at han har trent med Borussia Dortmund, Strømsgodset og sør-afrikanske Malelodi Sundowns har det blitt spekulert i om han virkelig kommer til å satse på en fotball-karriere.

Nå kom svaret.

Ifølge Sky Sports er Bolt nå i samtaler med australske Central Coast Mariners om en seks-ukers periode med prøvespill.

Tidligere Manchester United-assistent og Hull City-trener Mike Phelan ble forøvrig ansatt som klubbens sportsdirektør.

Først Sir Alex, så Usain Bolt for Mike Phelan?

Kan Bolt være hans verk?

Den australske A-League-klubben kom ut med en kunngjøring på tirsdag:

-Klubben har startet diskusjoner med verdens raskeste mann og hans management team om hvilken rolle klubben kan spille for Bolt og hans brennende ambisjon om å bli profesjonell forballspiller.

Men var det noen som tar det for gitt at en australsk fotballklubb kaster seg etter den markedsmessige genistreken det er å ha Bolt på laget?

-Det er viktig å tilføye at all diskusjon mellom Central Coast Mariners og Bolt dreier seg om en seks-ukers prøveperiode hvor det ikke er garantert at han får kontrakt.

De er herlig jordnære, disse australerne.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds