David Beckham som eier Inter Miami og manager Phil Neville var i over ti år lagkamerater i Manchester United, det var derfor naturlig for klubben da de i fjor trengte noen til å løfte klubben de gikk til en gammel kjenning.

Det var et lurt valg, den tidligere landslagssjefen for det engelske landslaget har klart å snu de elendige resultatene til en god del bedre. – Inter Miami er for første gang i sin tre år korte historie en plass i sluttspillet.

Les: Häcken-stjerner jages etter et år med suksess, diktlesning fra Per-Mathias Høgmo og yoga

Inter Miami bekreftet nett til å dag at de forlenger Neville sin kontrakt ut neste sesong. Sportsdirektør Chris Henderson er full av lovord: «Phil har hjulpet Inter Miami CF med å bygge en vinnerkultur, og vi føler at prosessene, samarbeidet og kommunikasjonen våre har begynt å bære frukter. Vi er klare for veien videre og er sikre på at vi er på vei i riktig retning.»

Florida-klubben opplyser mandag at Neville har signert en ny avtale som strekker seg ut neste sesong.

– Det er en stor ære å få bli i Inter Miami. Jeg har alltid tenkt langsiktig, og jeg har alltid hatt et ønske om å være her over lengre tid, sier den tidligere Manchester United og Everton-spilleren.

Les: Real Madrid ser endelig ut til å få solgt Eden Hazard