Antonio Conte

Tottenham manager Antonio Conte har bare kontrakt ut sesongen, mye avgjøres i nærmeste fremtid. Tottenham presser på for en forlengelse og gjør alt, inkludert tilbud om økt lønn for å beholde den italienske manageren.

Gary Neville er sikker Conte ikke vil dra før han vinner et trofé og sjansen for det denne sesongen er ikke spesielt stor selv om de er videre fra gruppespillet som vinner av Gruppe D i Champions League.

Tottenham fikk på plass flere forsterkninger i sommer, Antonio Conte vil ha flere allerede i januar. – Daily Mail skriver at planen er å hente Evertons Anthony Gordon til London og at Spurs er villige til å bruke opptil 60 millioner pund, noe som på norsk blir omtrent 700 millioner kroner.

Som noen muligens husker den 21 år gamle venstrevingen var på radaren til Chelsea i sommer, eier Todd Boehly raste rundt fra klubb til klubb som en «pinball ball» og rasket med det det han kunne. Anthony Gordon ble igjen i Everton.

Anthony Gordon har vært under kontrakt med Everton siden 2017 etter han kom tilbake fra utlån hos Preston i fjor har hans karriere tatt av. – Transfermarkt mener verdien er 40 millioner euro opp fra 5 millioner for to år siden. Unggutten tjener 520 000 pund i året en sum som vil øke drastisk uavhengig av om han blir kjøpt av Tottenham eller ikke.

Les på Radio Tango: KAIZERS ORCHESTRA ER TILBAKE! – MED NY VIDEO OG NETTSIDE