Eden Hazard

Den belgiske superstjernen Eden Hazard har utrolig nok vært skadefri denne høsten, men likevel slitt benken. Totalt står 31-åringen oppført for seks kamper i Real Madrid-trøya denne sesongen.

Real Madrid manager Carlo Ancelotti som en stund rett etter han kom fra Everton trodde han skulle få Eden Hazard til å virke synes å ha gitt opp. – Alle i klubben, i hvert fall de med økonomisk ansvar håper de får solgt Hazard lenge før han kontrakt går ut på dato nyttårsaften 2023.

Marca som melder at Hazard kan vurdere lønnskutt og forlate «Los Blancos» i januar hvis det blir spill i Premier League. Det pekes på Newcastle som er interessert og har mer penger enn vett.

Les: Blomstret opp da Lewandowski forsvant til Barcelona, nå banker Manchester United på døra

Da Eden Hazard ble hentet fra Chelsea i 2019 for 115 millioner euro, ble han den siste «galáctico» som kom til kongens klubb (i denne omgang) – Spanske journalister var fra seg av begeistring over at Real Madrid fikk en spiller verdsatt til nesten 1,6 milliarder kom så billig.

Den gleden ble kortvarig. Eden Hazard er en av historiens aller dårligste kjøp. Venstrevingen tjener 240 millioner kroner i året og har bare levert syv – 7 – mål og elleve målgivende på 72 kamper for Real Madrid.

Real Madrid har forsøkt å dytte Hazard på diverse utlån og salg, men ikke lykkes med det så langt. I sommer var Chelsea eier Todd Boehly på besøk, men selv han, som bruker penger som en full hedgefondforvalter var ikke villig til å overta gigantlønningen.

Les: Gary Neville: -Han er typen manager som ikke vil dra før han vinner et trofé

Verdien til Eden Hazard i følge Transfermarkt er nå nede i 7,5 millioner euro.