Still going strong. (foto: villareal, twitter)

Pepe Reina har en helt spesiell aura rundt seg når han spiller. Han har vært med på det meste, uten å være keeperen som har vært på toppen av lista over de beste keeperne i verden. Når du har spilt for klubber som Liverpool, Barcelona, Bayern München, AC Milan, Aston Villa og Lazio, da trenger du ikke de store prisene for å vite at du er dyktig.

Nå har Reina rundet 39, og de fleste hadde vel sett for seg at spanjolen med 38 landskamper skulle trekke seg tilbake. Feil.

LES: The Athletic: Arsenal har bestemt seg – henter inn pensjonerte Jack Wilshere

Kontrakten med Lazio løp ut i sommer, på fredag returnerte han til Villareal, klubben han spilte for 2002-2005, mellom Barcelona og Liverpool.

Liverpool-supportere kjenner pulsen øke når de tenker på returkampen i Champions League-semifinalen der Unai Emery jaget Villareal-spillerne til 2-0 ledelse til pause, før Liverpool fikk summet seg og lukket kampen med tre scoringer på tolv minutter.

Nå er også Pepe Reina med i Villareal-troppen. Vi ønsker keeperen lykke til på reisen, og digger at spanjolen viser oss at 40 er og blir bare et tall.