Kan skje spennende ting på midtbanen denne sesongen. (foto: liverpool, twitter)

For noen måneder tilbake var det en aldri så liten krisestemning hos Liverpool. Mo Salah hadde forlengelsesvegring, Sadio Mané hadde bedt om å forlate klubben. Så kom Darwin Nunez, Sadio Mané dro til Bayern, men Mo Salah forlenget. Så ble det forlengelse på Joe Gomez, selv om 25-åringen vet det er ekstrem kamp om spilletiden blant midtstopperne. Nå kan det vente forlengelse med ytterligere to spillere.

Det er Daily Mirror som hevder flere godnyheter kommer fra Liverpool i løpet av de neste ukene. Nå venter forlengelse med Naby Keita og Diogo Jota, begge spillerne er viktige i det langsiktige prosjektet til Klopp. Keita har lykkes sånn delvis siden 57 millioner euro-overgangen fra RB Leizpig i 2018, men forrige sesongs 14 Premier League-kamper fra start var dobbelt så mange som sesongen før. Et tydelig signal på at 27-åringen er viktig for bredden på midtbanen.

LES: The Athletic: Arsenal har bestemt seg – henter inn pensjonerte Jack Wilshere

Diogo Jotas posisjon i angrepet er under press etter at Liverpool dro frem 100 millioner euro for Nunez-signeringen, men Jota har overgått forventningene siden han ble hentet fra Wolves for 53 millioner euro to sesonger siden. Forrige sesong ble det solide 21 scoringer og 8 assists, Jota har bevist han skaper trøbbel for forsvarsspillerne både i Premier League og ute i Champions League.

To viktige forlengelser som skal gi Klopp mer arbeidsro de kommende sesongene.