Slkal jobbe med spillerne noen få år yngre enn Saka. (foto: arsenal, twitter)

Til tider har det gjort vondt å følge karrieren til Jack Wilshere. Han innrømmer selv at han har tatt dårlige valg da -og etter han forlot Arsenal i 2018. Før forrige sommer var engelskmannen på en langdryg jakt etter arbeidsgiver mens han måtte svare på sønnens spørsmål: «Hvorfor vil ingen klubber ha deg, pappa?». Nå starter et helt nytt kapittel.

Den siste sesongen har 30-åringen spilt for AGF og Stig Inge Bjørnebye, 14 kamper har det blitt for den danske superligaenklubben. Nå har engelskmannen innsett at dette er en blindgate. Målet om å spille seg i form til å returnere til Premier League kom lengre og lengre unna. På fredag kom bekreftelsen på at Wilshere legger opp som spiller.

LES: Bekreftet: Manchester City har på plass konkurrent til Haaland

Ifølge The Athletic har Wilshere hatt samtaler med Arsenals akademisjef Per Mertesacher om den ledige jobben som ungdomstrener hos Arsenal.

Forrige sesong tok Wilshere noen trenerkurs hos Arsenal, og skal ifølge The Athletic ha imponert. Det engelske mediet hevder London-klubben er i ferd med å åpne døra for «sin» Wilshere, denne gangen som trener for U18-laget.

Denne historien er i ferd med å få en happy ending for en tidligere stjernespiller som møtte diverse vegger.

LES: Chelsea eier Todd Boehly har landet i Spania på shopping raid