Har sikret seg. (foto: roma, twitter)

Etter å ha tatt farvel med den gamle dame landet Paulo Dybala hos «The special one». – Tidligere i uken signerte den argentinske landslagsspilleren av treårsavtale med Roma, mye på grunn av manager Jose Mourinho.

Det har tydeligvis Roma fans vært svært fornøyde med! – Paulo Dybala tar Cristiano Ronaldos rekord for flest solgte skjorter i Italia på én dag. Det er Corriere dello Sport som melder at overgangen har gått ekstraordinært bra i den italienske hovedstaden.

Ronaldo kom til Juventus fra Real Madrid i 2018 og hans status som en av verdens beste spillere ga tonnevis av publisitet.

Det er imidlertid ingen match for Dybala, siden det er «total galskap» blant Roma-fans, de må bare ha en skjorte med navnet og nummeret hans på ryggen.

Les: Arsenals nye signering er den nest mest suksessrike spilleren i Premier Leagues historie

Dybala er fem ganger Serie A-vinner, men har slitt med skader de siste årene. Han spilte 29 kamper i ligaen forrige sesong, men klarte bare å score 10 mål.

Det er ingen tvil om hans evner, og Roma tilbød til og med å la ham bære Francesco Tottis ikoniske nummer 10, som han hadde på seg i fem år på Allianz Stadium. Dybala avviste det av respekt for Giallorossi-ikonet. (Noe som ga enda større kred)

«Jeg snakket med daglig leder og han spurte om jeg ville ta nummer 10, noe som selvfølgelig er viktig her på grunn av alt Francesco Totti gjorde,» sa han i sitt første intervju som Roma-spiller.

«Jeg tror den skjorten og det tallet bør forbli hans på grunn av hva han betyr for byen og fansen. Jeg takket ham fordi det å bruke en skjorte som dette krever mye respekt og ansvar.

LES: For de som skulle være i tvil: Declan Rice har bestemt seg

«Jeg ser det fortsatt som skjorten hans. Kanskje jeg vil bruke den en dag, men foreløpig er jeg glad for å ha nummer 21, som er nummeret jeg hadde på meg da jeg først begynte å lykkes. Nummer 21 var først gitt sommersigneringen Nemanja Matic, forlot nummeret som en høflighet. Den tidligere Manchester United-midtbanespilleren skal nå bære nummer åtte.

Dybalas skjorte koster fansen mellom 110 og 130 euro. På dagen da CR7 signerte for Bianconeri fra Real Madrid, solgte klubben 520 000 skjorter på bare en dag. Men Dybala overskred det da salget nådde 535.000. Utrolig! – På en dag har Roma solgt skjorter for omtrent 600 millioner!.

«Forhåpentligvis vil jeg nå begynne å lykkes her også.»

Les: Ozan Kabak returnerer ikke til Premier League – signerer for «en av de mest spennende klubbene» i Bundesliga

Dybala har 48 millioner følgere på Instagram, 15 millioner på Facebook og 2,2 millioner på Twitter