Definitivt i rute. (foto: barca, twitter)

Darwin Nunez ble disset på sosiale medier etter noen skikkelig tribuneskudd på trening, og svarte med fire scoringer mot RB Leipzig. Erling Haaland hadde fire City-treninger i kroppen før han kastet seg frem som matchvinner mot Bayern München. Hos Barcelona har Xavi fått en tilsvarende effekt etter den elleville sommershoppingen.

Overgangen fra Elland Road og Leeds til Barcelona er enorm. For Raphinha har det den siste uken likevel virket som den mest naturlige overgangen i verden. Brasilianeren var på vei til Stamford Bridge, men nektet. Han hadde innstilt seg på å spille for drømmeklubben Barcelona. Natt til søndag tok han like godt og dro til som matchvinner i test El Clasico-kampen mot de regjerende Champions League-mesterne.

LES: George Best og (Julian Nagelsman) ville ikke likt Manchester Uniteds nye regel

Dette var kampen der Xavi skulle sette sine forsterkninger i arbeid. Andreas Christensen var på banen fra start, det samme var Robert Lewandowski, Frank Kessie kom innpå etter hvert. Så var det Raphinha.

Den brasilianske høyrevingen startet med scoring i første testkamp og var rimelig breial før møtet mot Real Madrid. 25-åringen har brukt den siste sesongen i kamp for fotballoverlevelse i Premier League, for ham var det helt naturlig at han skulle være med å slå verdens beste klubb: «Vi er bedre enn Real Madrid».

Og denne kvelden i USA fikk han rett. Nydelig scoring av Raphinha, 1-0 seier til Barcelona.

Det har definitivt kommet en ny dynamikk inn i Barcelona-troppen. Xavi blir å regne med denne sesongen, count on it!