Gracias @wanda_nara ✍️ Te Amo 🖤

Det eneste som er overraskende for oss er at kone og agent Wanda Nara faktisk ble med PSG spiller Mauro Icardi på utlån til Istanbul. – Hun holder sort sett harem i Italia og var fast bestemt på å returnere med eller uten sin ektemann, men vi skulle tro en blond gavmild dame med store pupper er populær også i Tyrkia.

I starten etter Paris Saint-Germain hentet Mauro Icardi fra Inter Milan sommeren 2020 for 50 millioner euro gikk det bra. Men store ekteskapsproblemer og bølger i humør og innsats sørget effektivt for at han ikke lenger var blant de første elleve. – En faktor er selvfølgelig at den franske storklubben var verdens største tetthet av superstjerner, spesielt i angrep.

Les: Conte utsetter kontraktsmøte med Tottenham

En låneavtale ble forhandlet frem med den tyrkiske klubben Galatasaray og 9.september mens vinduet fortsatt var åpent i Süper Lig ble Icardi, med familie introdusert for et entusiastisk hjemmepublikum.

PSG betaler 90 prosent av Icardis lønn

Mauro Icardi er lånt ut fra PSG til Galatasaray, men ifølge RMC betaler fortsatt den franske toppklubben i underkant av 90 prosent av spissens lønn. – Galatasaray bare 750 000 euro i lønn gjennom året. Det tilsvarer 11,1 prosent av Icardis totale lønn på 6.750.000 millioner euro.

LES OGSÅ: Harry Maguire skylder på lagkamerater for dårlig form og lite spilletid

Dermed må PSG fortsette å betale Icardi tilsvarende 70 millioner kroner, mens han spiller for Galatasaray.

Icardi har kontrakt med PSG til sommeren 2024, det er ukjent om han kommer tilbake til Paris.