Litt usikre på om hvor fremtiden er.

Fristende muligheter utenfor London

Tottenham er ikke forberedt på å «vente for alltid» med å få Antonio Conte til å skrive en ny kontrakt hvis han fortsetter å utsette forhandlinger, ifølge rapporter i italienske medier. Conte, som har fått til en drastisk forbedring i Premier League-klubben, skal ha utsatt møter om fremtiden hans flere ganger.

Den italienske hovedtreneren har en kontrakt som går ut neste sommer, noe som bekymrer styret i London-klubben. Spurs er tilbake i topp fire under Conte og har ambisjoner om å utfordre toppen av Premier League.

LES OGSÅ: Harry Maguire skylder på lagkamerater for dårlig form og lite spilletid

Klubben har forsøkt å holde møter med 53-åringen for å diskutere forlengelse av oppholdet hans i Nord-London. Conte har utsatte disse samtalene i sommer, da han heller ønsket å konsentrere seg om nye spillere.

Levy vil ha planen for fremtid på plass.

Men overgangsvinduet har nå vært stengt i to uker, og Conte fortsetter å utsette avgjørelsen om fremtiden. Han har blitt koblet til en retur til Juventus, der sjef Massimiliano Allegri er under press etter en dårlig start på Serie A-sesongen.

I følge den italienske Tuttosport har ikke Conte hastverk med å forlenge den halvannet år lange avtalen han signerte da han erstattet Nuno Espirito Santo i november 2021.

LES OGSÅ: Liverpool øyner stort priskutt på Keita-oppgradering

Tottenham ønsker å ha Contes fremtid spikret innen januar. Klubben vil ikke ha noen betenkeligheter med å gå videre til et annet alternativ om Conte nekter å gi forsikringer om hvor han vil være neste sesong, skriver de videre.

Flere italienske medier melder at Conte ville være åpen for å vende tilbake til Juventus, som han både har spilt og trent. Conte la aldri skjul på at han savnet livet i Italia da han var manager i Chelsea.

Conte har vært i Torino denne uken, uten at det trenger å bety at han allerede snakker med Juventus…