Maestro. (foto: spurs, twitter)

Sist ankomne Dejan Kulusevski med to scoringer, Harry Kane tilbake i scoringsform med én scoring, Super-Son med to. I tillegg til å fått tilbake spillegleden i Tottenham-angrepet, er Spurs tilbake i det beste selskapet. Topp fire i verdens tøffeste liga med Champions League-billetten i lomma. Dette må bare fortsette!

I februar begynte Antonio Conte å sende signaler om at han «kanskje ikke var den rette» for Tottenham. Rykter om en exit etter sesongen har gått, der italieneren har hatt en vegring mot å åpent forplikte seg for tiden etter sesongslutt.

Les: Konklusjonen er klar, Solskjær

Når Conte i tillegg er linket til jobben hos oljefondet i Paris, kan Tottenham-supporterne igjen risikere oppbruddsstemning med managerskifte.

Etter søndagens forestilling med 0-5 seier mot Norwich på Carrow Road, der kampen om 4. plassen sto mellom Spurs og Arsenal, er det liten tvil om at Conte må tjores fast til Tottenham-masta.

Her er det ikke en skute på vei under, men på vei opp. Arsenal gjorde jobben med 5-1 mot Everton, men Conte og Spurs hadde bestemt seg for å ikke spille safe mot Norwich. Når Champions League-billetten skulle vinnes i siste kamp, da skulle det gjøre skikkelig.

Det er nettopp denne Spurs-fotballen vi husker fra Pochettinos dager, der Tottenham var lik gnistrende god underholdning.

Les: Sendte en limousine med luksusklokker til Dortmund

Da det gjaldt som mest i de fem siste kampene, med Arsenal pesende på siden av seg i kampen om 4. plassen, brukte Conte sin erfaring og ekstreme vinnermentalitet til å lede Spurs-spillerne til noe av det sterkeste vi har sett av Totteham denne sesongen:

Norwich 0-5 Spurs

Spurs 1-0 Burnley

Spurs 3-0 Arsenal

Liverpool 1-1 Spurs

Spurs 3-1 Leicester

Les: Haaland har så til de grader truffet blink

Please, overbevis Conte om takke nei til andre jobbfristelser. Oppgaven han søker ligger hos Tottenham.