Aurélien Tchouaméni

Rett før helgen var Real Madrid helt sikre på de ville lande Kylian Mbappe på en gratis overgang fra Paris Saint-Germain. President i kongens klubb Florentino Pérez «godtok» at Eling Braut Haaland gikk til Manchester City av den enkle grunn at fokuset var på å sikre seg den franske superstjernen.

Nå har alle alarmklokker gått i Real Madrid og hadde det vært valg på president i dag er det ikke sikkert Florentino Pérez hadde vunnet. Liverpool har fått med seg hvor fantastisk Aurélien Tchouaméni har vært for Monaco denne sesongen, flere klubber har vært interessert, men Liverpool har så langt vært den mest sexy kandidaten. Selv om Aurélien Tchouaméni er en defensiv midtbanespiller er han svært viktig i oppbyggingen av et angrep.

Les: På tide å tjore fast Antonio Conte til Tottenham-masta

Liverpool manager Jürgen Klopp har pekt på den defensive midtbanespilleren som perfekt for hans planer for neste år, men skal han lykkes må det må de sette inn et ekstra gir.

RMS melder at Aurélien Tchouaméni har blitt enig om sine personlige betingelser både med Liverpool og Real Madrid. 22 åringen vil velge denne uken og så blir det opp til klubbene og diskutere pris. – Den blir uten tvil langt over Transfermarkt sin verdsettelse på 40 millioner euro.

Monaco som har kontrakt med Aurélien Tchouaméni frem til sommeren 2024 har skjønt slaget er tapt og at det som gjenstår er å hente mest mulig ut i et salg.

Les: Konklusjonen er klar, Solskjær