(foto: liverpool, twitter)

Liverpool bekrefter i dag klubbens første signering i sommervinduet. Det kom ikke som noen overraskelse, men i dag Fabio Carvalho offisielt er klar for klubben fra om med 1.juli. Den unge angrepsspilleren kommer fra Fulham.

Carvalho har spilt en nøkkelrolle i Fulhams opprykk tilbake til Premier League i 2021-2022, og scoret 10 mål har åtte assist på 36 kamper da Marco Silvas lag vant mesterskapet.

LES OGSÅ: Det var ikke bare ligagullet Liverpool tapte søndag

Han spilte fire kamper i Premier League forrige sesong for Fulham, og markerte sin første Premier League-start med et mål borte mot Southampton i mai 2021.

Et spennende talent født i Lisboa-regionen i Portugal, debuterte Carvalho for Portugal U21 i mars i år etter å ha representert England på ungdomsnivå.

Carvalho kom gjennom akademiets rekker i Fulham og fortsatte med å spiller 44 kamper totalt for London-klubben.

SISTE: Nemanja Matic forlater Manchester, men ikke Premier League

19-åringen forventes å signere en femårskontrakt med Anfield-klubben og vil koste 5 millioner pund pluss tillegg.

Jurgen Klopp ønsket å signere den portugiseren i januar, men til tross for at han ble enige om personlig kontrakt og at spilleren fullførte en medisinsk behandling, kom ikke avtalen i orden før deadline.

Liverpools interesse frafalt imidlertid aldri, og overgangen ble i prinsippet avtalt forrige måned. Champions League-finalistene vil betale 5 millioner pund tillegg til £2,7 millioner og har akseptert en 20% videresalgsklausul med Fulham.