Mathias Haarup på vei til Norge?

Årets eliteserie i fotball for menn er endelig i gang, noe som har helt vann på møllen for spekulasjoner. Forventningene er selvfølgelig store knyttet til Bodø/Glimt, men også en rekke andre profilerte topplag er klare for å vise hva de har å by på. Lag som Viking, Rosenborg og Molde har finpusset formen, og er klare for å vise seg frem for den norske fotballfansen igjen. 

I tillegg er det verdt å merke seg at nykommere i Eliteserien som Jerv, Ham-Kam og Aalesund alle er klare for å prøve seg på det beste av hva norsk fotball kan by på. Vi skal derfor se nærmere på hva vi kan vente at denne sesongen med norsk fotball har å by på, samt hvor den mest spennende live odds kan finnes i dag. Norsk fotball er nemlig tett fulgt av ulike bettingselskaper, så her kan det finnes gode muligheter for å tjene noen kroner på dine favorittkamper. 

Det er mye som beveger seg i norsk fotball den kommende sesongen, så her kan det bli spennende å følge med på utviklingen. Det er nemlig ikke bare de norske lagene som har gjennomgått endringer siden sist. Også i en tradisjonsrike fotballforeningen vår har det skjedd noen betydelige endringer de siste månedene. Dermed er det duket for en ny epoke i norsk fotball, og vi gleder oss definitivt. 

Kan Bodø/Glimt klare det igjen?

Det er ingen tvil om at Bodø/Glimt er i knallform, noe flere internasjonale kamper og gull på hjemmebane har vist. De knuste det italienske storlaget AS Roma ikke bare én, men to ganger.

De tok også det prestisjetunge gullet på hjemmebane, så vi kan trygt si at forventningene er enorme for laget fra nord. Imidlertid kan det bli spennende å se om de klarer oppfylle alle forventningene når listen er lagt skyhøyt fra første øyeblikk. 

Finner Rosenborg tilbake til toppen?

Det er ingen lag som har satt sitt preg på norsk fotball så lenge som den profilerte klubben fra Trondheim. Imidlertid har klubben vært preget av intern uro og dårlige resultater de siste sesongene. Nå har ny formann kommet på plass, og klubben er igjen klare for å vise Norge hva de kan by på.

Det kan derfor bli spennende å se hvilke muligheter Rosenborg får i den kommende sesongen nå som avspark er rett rundt hjørnet. Kan en av de beste klubbene i Norge ta tilbake tronen, eller må de enda lenger ned på tabellen før de klarer snu denne uheldige trenden?

Hvilken Oslo-klubb setter sitt preg på Eliteserien i år?

Eliteserien har flere store klubber i Oslo-området, men de færreste har gjort seg bemerket i fotballen de siste årene. Spesielt Vålerenga har ventet lenge på gode resultater. Nå har de en stall full av unge talenter. Derfor kan det bli spennende å se hva man kan få til med disse når en ny sesong spiller seg ut på norske tribuner. En oversikt over Eliteseriekampene 2022 har allerede blitt sluppet, så de ulike motstanderne er klare til å møte hverandre. Norske fans er uten tvil klare for en spennende sesong, så her kan det bli mye action å følge med på. 

Avspark i norsk elitefotball

Det er ikke bare de ulike lagene som har sørget for spekulasjoner i Norge for den kommende sesongen. Det har også vært utskiftninger i den øverste ledelsen. Norge har blant annet fått ny fotballpresident. Hun har allerede stått imot den øverste ledelsen i Fifa. Samtidig er mange norske talenter på vei ut av landet. Derfor kan vi trygt si at 2022 fort kan bli en avgjørende sesong for hvordan norsk fotball vil arte seg i fremtiden. 

Vi har store forventninger til den nye presidenten i Norges fotballforbund, men også de mulighetene som finnes innen breddeidretten i Norge. Ikke minst vil det bli spennende å følge de lovende talentene innen norsk fotball, spesielt for å se hvor mange som forsvinner utenlands. De siste årene har alle store navn innen norsk fotball gjort sin karriere i utlandet, og dermed tappet norsk fotball for viktige kvaliteter. 

Oppsummering

Det er duket for en spennende sesong når eliteserien igjen sparkes igang for sesongen 2022/23. Her er forventningene mange, men spekulasjonene enda flere. Vil Bodø/glimt klare å gjenta den imponerende prestasjonen fra i fjor, eller vil tidligere vinnere som Rosenborg og Molde ta opp kampen om trofeet i år? Uansett hvordan sesongen går, er det liten tvil om at det er mange som har noe å bevise denne sesongen. Dermed kan vi bare vente i spenning for å se hva som skjer.