Yes. (foto: united, twitter)

Det går ulike versjoner om hva som egentlig skjedde da Cody Gakpo selv trodde han var på vei til Old Trafford i sommer, men han endte opp med å bli igjen i Eredivisie. Noen hevder Man United flyttet energi og fokus på å få i land Antony-signaturen, andre hevder det var PSV som satte seg på bakbeina da United fyrte av et bud på 25 millioner pund. Et halvt å senere er situasjonen en helt annen.

Gakpo møtte skuffelsen i sommer med å gjøre det han er best på: Ekstrem effektivitet foran motstandernes mål. 13 scoringer og 17 assists på 24 kamper i PSV-drakta, på den internasjonale arenaen i Qatar har 23-åringen vært den store angrepsspilleren i den stjernetunge nederlandske landslagstroppen.

LES: Bruno Fernandes er fornøyd, men nå dukker det opp en mulighet som kan ta karrieren til et nytt nivå

Kanonscoring mot Senegal, fulgt opp av scoring mot Equador og Qatar. Etter gruppespillet står Gakpo likt med Mbappé og Rashford som toppscorere i VM.


Den nederlandske vingen er fortsatt sterkt linket til Man United. Forrige uke meldte Football-insiders kilde at Premier League-klubben gjorde fremskritt i forhandlingene, denne uken har det tydeligvis kommet en åpning. For ifølge Football-Insiders kilde er nå Man United confident på at de signerer Cody Gakpo i januar for 50 millioner pund. Kilden hevder United er enig med spilleren om prinsippene i avtalen om personlige betingelser.

LES OGSÅ: Chelsea klar for «brannsalg» hos Juventus

Vi gleder oss stort til å se nederlenderen, stinn av selvtillit, dra på seg United-drakta om kun kort tid. Yes!