Potter. (foto: chelsea, twitter)

Styret har trukket seg hos Den Gamle Dame og klubben etterforskes for økonomisk snusk. Med et forventet «brannsalg» hos den stolte klubben gjør Chelsea-eier Todd Boehly seg klar til å utnytte situasjonen.

Amerikaneren har startet Chelseas facelift, der overgangsbudsjettet skal tillate klubben å jobbe langsiktig. Mer cash blir kastet inn i vinterens overgangsvindu, hos Juve er det to klare kandidater. På midtbanen er det Adrien Rabiot, som etter å ha takket nei til Manchester United i sommer har hatt en kraftig formstigning. I VM har franskmannen vist han fortsatt holder formen. Med kontraktsutløp til sommeren kan Chelsea hente 27-åringen fra Juventus i januar for en «symbolsk sum».

LES: Fem unge keepere som kan erstatte Kepa og Mendy i Chelsea

Chelsea har fortsatt sine utfordringer i angrepet. Ifølge Footballtransfers kan Juventus sin pressede situasjon tvinge frem et salg av Dusan Vlahovic. 22-åringen passer perfekt inn i profilen hos Chelsea, ekstra tilfredsstillende blir det å hente spilleren byrival Arsenal satset hardt på å signere for et år siden.

Federico Chiesa har også vært lenge linket til Stamford Bridge, men med det som skal være en done deal med Chistopher Nkunku hos RB Leipzig, står Londonklubben trolig over muligheten til å hente italieneren. Chiesa mistet forrige sesong til skade, denne sesongen har det så langt blitt fattige 59 minutter på kamparenaen.

LES OGSÅ: Real Madrid har funnet den perfekte Marco Asensio erstatter