Bruno Fernandes svært fornøyd.

Portugisiske Bruno Fernandes er et av få lyspunkter i Manchester United, han har stort sett hvert strålende helt siden han kom fra Sporting i januar 2020 for 63 millioner euro. – Nedturen er mangelen på gjeve pokaler som nesten burde være en selvfølge i en klubb med så store resurser.

Record skriver i dag at kongens klubb har 28 åringen på blokka.

Les: Sportsrevyen legger ned etter over 60 år

Bruno Fernandes er for tiden i Qatar hvor han med to mål og to målgivende pasninger har vært veldig involvert i å bringe Portugal til 16-delsfinalen i VM. I klubblaget Manchester United har den offensive midtbanespilleren fått et løft siden trenerskiftet i sommer etter en dødperiode med Ralf Rangnick som midlertidig manager. Totalt har han blitt notert for 53 mål og 42 målgivende på 146 kamper.

Real Madrid følger Fernandes tett. Avisen hevder 28-åringen er fornøyd med livet i Manchester United, men har ikke lukket døren for en overgang hvis det kan ta karrieren til «neste nivå».

Record hevder videre at ‘Los Blancos’ har hatt øynene opp for Fernandes siden hans dager i Sporting, men at interessen nå har blitt vekket igjen. Real Madrid ser etter en offensiv midtbanespiller som kan erstatte Luka Modric på sikt.

Les: Ivana Knöll raser rundt i Qatar og utfordrer FIFA sine sensurregler

Bruno Fernandes har kontrakt med Manchester United løper til sommeren 2026, med opsjon på ett år til.