Kan få inn en gammel kompis. (foto: liverpool, twitter)

Da Michael Edwards forlot klubben etter ti år som sportsdirektør, oppstod det et skikkelig vakuum hos Liverpool. På Edwards sin vakt dro klubben inn 132 millioner pund på salg av Coutinho, inn kom nøkkelspillere bak Liverpools suksess, som Mané, Salah, van Dijk, Alisson, m.fl. Nå ryktes det at det kan bli nok en tysker som skal inn og styre på Anfield. En tidligere sjefsspeider, som ikke bare har etterlatt seg et godt rykte etter arbeidet med Arsenal 2017-19, er sterkt linket til jobben som sportsdirektør hos Liverpool.

Da Edwards ga fra seg tøylene, tok assistent Julian Ward over oppgavene og gikk direkte inn og styrte 85 millioner pund-signeringen av Darwin Nunez. Selv om Klopp prater varmt om uruguayaneren, har Nunez likevel ikke helt møtt forventningene. Forrige uke kom signaler fra Liverpool om at Ward trekker seg fra rollen som sportsdirektør, men vil fortsette i jobben ut sesongen.

LES: Juve-trener ble nektet å forlate skuta

For Liverpool-legende Jamie Carragher begynte varsellampene å blinke, der han mente dette kan sette de de største signeringene i 2023 på spill. Nå ser det ut til å bli at jobben ikke vil forbli ledig lenge. Ifølge tyske Sky Sports holder Liverpool samtaler med Sven Mislintat. På onsdag kom bekreftelsen på at sportsdirektøren og Stuttgart avslutter kontrakten, så det er tydelig at noe er på gang.

50-åringen er god venn av Jürgen Klopp, der de jobbet i tandem i flere år hos Borussia Dortmund. Det som likevel kan skape litt uro hos Liverpool-supporterne, er at Mislintat jobbet som sjefsspeider for Arsenal i fjorten måneder, der han sto ansvarlig for flere kontroversielle signeringer. Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitaryan, Dinos Mavropanos, Bernd Leno, Sokratis, Lucas Torreira, Matteo Guendouzi og Stephan Lichtsteiner ble alle hentet inn på Mislintats vakt.

LES OGSÅ: Ivana Knöll raser rundt i Qatar og utfordrer FIFA sine sensurregler