Jeremie Frimpong

Den sikreste veien til Old Trafford, i hvert fall så lenge Erik ten Hag er manager er å være en nederlandsk fotballspiller. Manchester United manager forsøker så godt han kan å fylle opp med landsmenn og aller helst folk han kjenner fra tiden som leder for Ajax.

Den 21 år gamle høyrebacken Jeremie Frimpong har faktisk gått i «skole» i den lyseblå delen av Manchester, men han dro videre før han fikk spilt noen voksenkamper. I januar 2021 hentet Bundesligaklubben Bayer Leverkusen Frimpong fra Celtic for 11 millioner euro.

Les: Sportsrevyen legger ned etter over 60 år

Det har vært en suksess, spesielt denne sesongen har han vist hva han har inne. Han har blitt fast del av høyrekanten på Leverkusen og defineres som en moderne forsvarsspiller med sterke egenskaper også fremover. Han har stått for fem mål og én assist på 15 seriekamper. Akkurat nå er han en del av Nederlands VM-tropp i Qatar.

Samtidig kommer opplysninger fra tyske Sky Sports som hevder at Manchester United har trappet opp jakten på nederlenderen. Videre mener Sky Sports at det er sannsynlig at flyttingen vil skje sommeren 2023. Frimpong må være klar over interessen fra storklubben og skal selv være åpen for en flytting i nærmeste fremtid.

Les: Ivana Knöll raser rundt i Qatar og utfordrer FIFA sine sensurregler