Mr. Rice. (foto: west ham, twitter)

Rice har de siste sesongene vært sterkt linket til de gigantene i Premier Leeague. 23-åringen har markert seg kraftig både i verdens tøffeste liga og i den engelske landslagsdrakta, men West Ham har tviholdt på nøkkelspilleren sin. Rice har hele veien vært lojal overfor ungdomsklubben sin, men nå kommer beskjeden fra hovedpersonen om at endring er på gang.

– I de siste to, tre år har jeg spilt godt for klubben. Jeg vil fortsette å presse på, for når jeg møter vennene mine her på landslaget, så spiller de i Champions League og vinner store trofeer, begynner Rice på torsdagens pressemøte i Qatar.

LES: Football-Insider: Manchester United sikre på signering

-Man har bare én karriere, og når karrieren din er slutt, så vil man gjerne se tilbake på det man har vunnet og de store kampene man har spilt. Jeg er virkelig ambisiøs, så jeg vil veldig gjerne prøve det også (vinne titler), kommer det fra Rice.

Nede på 16. plass i Premier League kan selv ikke David Moyes holde igjen Rice denne gangen. Dette blir definitivt overgang i 2023. Declan Rice er klar.

LES OGSÅ: Trekker tilbake Liverpool-talent på utleie