Ten Hag takker for innsatsen., (foto: Manchester United)

Ingen Manchester United-spillere har fått så mye pes som Donny van de Beek de siste fire årene. Hentet til Old Trafford i 2020, uten at Ole Gunnar Solskjær helt så hva han skulle gjøre med den tidligere Ajax-spilleren. Så fulgte perioder under Rangnick og gamletrener Erik ten Hag, fortsatt uten kamper. 65 kamper i United-drakta på fire år sier det meste. Det er derfor godt å høre avskjeden 27-åringen tar med United-supporterne.

– Kjære Manchester United-fans. I dag er en viktig dag i mitt eventyr hos United. Jeg vil takke dere alle for støtten gjennom årene. Fra vi landet i Manchester, følte vi oss hjemme. Det er vi ekstremt takknemlige for, skriver Van de Beek på Instagram.

LES: Harry Kane gir hele England en fotballeksjon: «Hvis du virkelig forstår fotball, så…»

Ikke et spor av bitterhet i sin avskjed. Det liker vi. Spilleren Van de Beek vil ikke bli spesielt savnet på kampdag, men avskjeden ble av de mer harmoniske.

Så hvor går ferden etter benken til Manchester United? Det meste taler for at det blir Girona på 27-åringen, der det igjen venter Champions League-spill på den tidligere Ajax-spilleren.

ENGELSKE KLUBBER: Gir svært misfornøyd Liverpool-spiller en ny mulighet

Vi ønsker nederlenderen lykke til videre på reisen.

Alt du trenger å vite: Nederland – England