Harry Kane forklarer "ekspertene" fotball.

Da tidligere landslagsspiller Ian Wright uttalte Harry Kane ikke så ut som han var på sitt skarpeste og burde være ute av startelleveren til England, kom det et ras av ulike reaksjoner. Det «alle» er enige om, er at forventningene før hver eneste landskamp er at Kane scorer. Når dette ikke skjer, som i årets EM, da «leverer ikke Kane». Nå svarer Englands kaptein på kritikken – som han har blitt vant med å takle.

-Hvis du ser over de siste par store turneringene, har det alltid vært spørsmålstegn på et eller annet stadium over kondisjonen min eller formen min. Jeg tror det er en del av det. Jeg sier alltid at jeg vil score i hver kamp. Jeg vil å prøve å hjelpe laget i hver kamp fra den forstand, men også min rolle er ikke bare å score mål, begynner Kane ifølge The Telegraph.

LES: Haugesund trener Sancheev Manoharan henter en av sine «gamle elever» hos dansk seriemester

-Min rolle er mye arbeid defensivt, mye arbeid uten ball, mye arbeid i ledelsen. Så selvfølgelig har alle rett til sin mening, og jeg vet at alle vil at jeg skal score tre mål i en kamp, ​​og jeg vil å score tre mål i en kamp, ​​men det er ikke alltid tilfelle, fortsetter Kane på sin forklaring.

-Når jeg faller dypt, er det kanskje ikke nødvendigvis for å få ballen. Det kan være for å skape rom for spillere rundt meg eller dra forsvarere ut av posisjonene deres og gi plass til andre. Som du har sett i spillet mitt de siste årene liker jeg å komme på ballen og snu, fortsetter Kane.

Så kommer konklusjonen:

-Til syvende og sist gjør jeg det som er best for laget, og jeg vet at jeg alltid vil bli dømt på mål… Jeg forstår at vi er i en stor turnering, og at alle bare vil ha det beste for England, men hvis du virkelig forstår fotball og analyserer fotball, er det forskjellige grunner til å falle dypt og holde seg høyt, og det er det vi jobber med gjennom uken, for å utnytte det andre laget, avslutter Englands kaptein.

Hvis du virkelig forstår fotball.

ENGELSKE KLUBBER: Gir svært misfornøyd Liverpool-spiller en ny mulighet

Denne var til Ian Wright og resten av kritikerne. England er i semifinalen, ledet av captain Kane. Kane har gjort jobben.

Alt du trenger å vite: England – Nederland