Fortsetter ferien, likevel?

Hvis det er noen som føler seg litt småforvirret over hva som skjer hos PSG, er det fullt forståelig. Rykter er fortsatt bare rykter før de er bekreftet. Kylian Mbappé var så godt som på vei mot San Bernabeu, men gjorde det han har vegret seg mot i over ett år: Forlenget med PSG. Få har sett for seg at Mauricio Pochettino leder PSG neste sesong, etter entydige signaler fanget opp av fransk media at manageren er historie etter å ha blitt rundlurt av Real Madrid i Champions League. Nå kan det virke som også denne vinden har snudd.

På spørsmål til Pochettino den siste måneden om han har tilliten hos PSG, har han svart som en politiker – uten å svare. Det var helt tydelig at han ikke helt satt på oversikten. Spesielt da Zinedine Zidane – som har PSG og det franske landslaget som uttalt drømmejobb – kretser rundt i kulissene.

Men når Pochettino igjen får spørsmålet, denne gangen av det spanske mediet Cope, om han er PSG-manager neste sesong, kommer et mindre flytende svar.

-Jeg er 100 prosent her i PSG. Jeg har ett år igjen av kontrakten, og jeg regner med å fortsette. Det er gode utfordringer, og jeg liker godt å være i en stor klubb som PSG, sier Pochettino.

Tonen fra argentineren tyder på at PSG nå har gitt signaler om at han fortsatt har jobben. Vi snakker tross alt om en uttalelse som kommer ikke mange ukene før sesongoppkjøringen tar fatt.

Okay, vi er ikke helt overbevist i og med at dette gjelder PSG, men det er notert.