(foto: juventus, twitter)

Spissen Alvaro Morata har vært på lån i Juventus fra Atletico Madrid de siste to sesongen, men mye tyder på at han må finne seg en ny klubb fra og med neste sesong.

Arsenal er klare til å prøve på seg Alvaro Morata – og de har tro på at de kan få angriperen.

Mikel Arteta jakter på minst én ny spiss denne sommeren. Han vil sannsynligvis miste Alexandre Lacazette som en gratis agent, selv om Gunners nå ser ut til å få Eddie Nketiah til å bli værende.

Arsenal vil tilbake i Champions League neste sesong. Men da trenger de en spiss som leverer! Du kan spille på både Premier League og Champions League med gode deals fra bet365 bonuskod i dag.

Men å få inn et nytt ansikt har ikke vært en lett oppgave for Gunners. Og deres Champions League-fiasko betyr at teknisk direktør Edu må jobbe ekstra hardt.

Både Victor Osimhen, Dominic Calvert-Lewin og Alexander Isak blir alle koblet til Gunners. Spesielt en avtale for Osimhen ser vanskelig ut, gitt hans høye prisantydning.

LES: Sadio Mané har bestemt seg om fremtiden

En mann som har blitt konsekvent linket til London er den spanske spissen Morata. 29-åringen står ved noe av et karriereskille etter å ha avsluttet et lån i to år hos Juventus.

Juventus har ingen planer om å gjøre ovegangen permanent og har ingen interesse i et nytt lån. Morata figurerer heller ikke i planene til moderklubben Atletico Madrid.

Ifølge Tuttosport gir det Morata to alternativer: Barcelona og Arsenal.

Problemet for Morata er at han bare er deres andrevalg bak Robert Lewandowski hos Barcelona. Dette er Arsenal klar over og tror at de endelig har funnet en spiss som kan forsterke laget.

Morata som har få andre alternativer, og dermed kan den tidligere Chelsea-mannen finne seg selv tilbake i London og Premier League.

Alvaro Morata har scoret 24 mål på 74 kamper for Chelsea i løpet av en toårsperiode mellom 2017 og 2019.

SATSER STORT: Slik blir Champions League-finalen på TV2

Arsenal har også jaget Gabriel Jesus en stund, men ifølge Telegraph har Spurs også fulgt med på ham, og nå som de har sikret seg Champions League-fotball, vil Levy og Tottenham gå for City-spilleren. Manchester City har satt en prislapp på 55 millioner pund på Jesus.

Gabriel Jesus ønsker også å fortsette å spille i Champions League, og dette vil også være et nøkkelaspekt for å bestemme fremtiden hans.

Siden Arsenal rotet bort Champions League-fotball i de siste serierundene vil Mikel Arteta få et begrenset overgangsbudsjett, samtidig de har mistet et godt argument for å overtale Gabriel Jesus.

Dermed kan Morata fort være den beste løsningen for Arteta.