Midtbanespillerens kontrakt i Chelsea går ut neste år, så denne sommeren er avgjørende for å bestemme fremtiden hans i klubben. Hvis Chelsea bestemmer seg for ikke å selge den franske landslagsspilleren, kan han ende opp med å dra på fri overgang neste år.

Barcelona og Xavi ser ut til å fortsette å raide Premier League og nå vil de ha Chelseas viktige midtbanespiller N’Golo Kante!

SISTE: Alvaro Morata på vei tilbake til Premier League

I følge Fichajes vurderer Barcelona å by på Kante, da Xavi ser ut til å styrke midtbanen. Barcelona har vært beundrere av 31-åringen lenge og vil forsøke å hente ham til Spania denne sommeren.

N’Golo Kante

Barcelona har sett til Premier League siden Xavi tok over, og signerte Ferran Torres, Adama Traore og Pierre Emerick-Aubameyang i januar. Mange andre har vært sterkt knyttet til en overgang til den spanske giganten, og Kante virker som et meget smart trekk.

LES: Sadio Mané har bestemt seg om fremtiden

Med ungguttene Gavi og Pedri som spiller regelmessig i Barcelona-laget, kan Xavi være ute etter å tilføre erfaring på Midtbanen. Selv om Sergio Busquets tilbyr dette i overflod, er han på siste stadiene av karrieren.

Frenkie De Jong har også vært sterkt linket til Manchester United, så Xavi kan se på Kante som hans erstatter.