Det er lett å skjønne den store interessen for 21 år gamle Emmanuel Kouadio Koné. Midtbanespilleren er en urkraft på midtbanen til Borussia Mönchengladbach. Han kom til Bundesliga i 2021 fra Toulouse og har opplevd en kometlignende utvikling som har vekket interesse fra tre av de aller største i tre store ligaer.

L’equipe melder at Manchester United, Atlético Madrid og Juventus har kontaktet folkene til Manu Koné og at det forberedes et bud. Borussia Mönchengladbach som har en kontrakt helt frem til sommeren 2025 er overhodet ikke interessert i å selge. Manager Adi Hütter har gradvis i løpet av sesongen benyttet seg mer og mer av Koné noe som denne sesongen har resultert i 29 kamper, tre mål og en assist.

LES: «Dropp Ronaldo»

Adi Hütter uttalte etter 3 – 1 kampen mot RB Leipzig i begynnelsen av mai at Manu Koné var «Den perfekte midtbanespiller».

Transfermarkt har satt verdien til 15 millioner euro. – Det er nøyaktig null % sjanse Mönchengladbach selger til den prisen. Manu Koné har til gode å velge landslag, men jeg regner med at hvis telefonen ringer fra Frankrikes landslagssjef Didier Deschamps må Elfenbenskysten fint finne en annen på midtbanen.

SISTE: Alvaro Morata på vei tilbake til Premier League