The Gaffer. (foto: villa, twitter)

Da Luis Suarez spilte avskjedskampen sin mot Sevilla på Metropolitana, ble han møtt av stående applaus. Rørt til tårer var det helt tydelig at uruguayaneren med 34 scoringer på 83 Atletico-kamper ikke var helt klar for å forlate klubben. Kanskje ikke rart, når han hadde fått beskjed dagen før at Atletico var ferdig med ham. For Aston Villa byr dette på en gedigen mulighet.

Det er ikke noe nytt at 35-åringen er linket til en gjenforening med Steven Gerrard i Premier League, men etter at Suarez har sin definitive exit i Madrid er en overgang lenger ikke bare teoretisk. Suarez er free agent, Villa har kasse til å lønne ham, tidligere Liverpool-medspiller Coutinho er godt etablert på Villa Park, og ikke minst: Liverpool-kompis Steven Gerrard kaller.

LES: Og vi som var overbevist om at Zinedine Zidane var klar for PSG

Det er The Telegraph som nå har snust seg frem til at den danske sportsdirektøren, Johan Lange, jobber med å hente Suarez til Aston Villa.

Suarez har selv fortalt han har fått tilbud fra meksikansk og sør-amerikansk fotball, men at han selv ønsker å ta noen sesong til i europeisk toppfotball. Aston Villa befinner seg et godt stykke unna spill i Europa, men prosjekt Gerrard og de siste forsterkningene med Diego Carlos, Boubacar Kamara og en permanent signering på Coutinho lover godt.

LES: Alvaro Morata på vei tilbake til Premier League

Hos Gerrard er Suarez mer eller mindre garantert en sentral posisjon. Villa-manageren vet at 35-åringen scorer i den drakta han bærer.

(fra transfermarkt)