En glad gutt returnerer til PL: (foto: west brom, twitter)

29-åringen Sam Johnstone, med tre kamper for det engelske landslaget, har levd i skyggen av de største keeperne. Dette er også keeperen som må ha tatt en eller annen rekord hos Manchester United med sine 10 (!) utleieopphold – uten debut hos Uniteds førstelag. Nå har Johnstone blitt ettertraktet.

Johnstone har spilt for West Brom siden 2018, og måtte bli med klubben den tunge veien ned fra Premier League forrige sesong. Her har det blitt en traurig sesong for den stolte klubben. Istedenfor direkte opprykk, endte West Brom på en seig 10. plass i Championship.

LES: Aston Villa går for den STORE signeringen

Dermed må klubben belage seg på nok en sesong i nestøverste divisjon, Sam Johnstone akter seg tilbake til Premier League.

Ifølge BBC er 29-åringen nær signering med Crystal Palace. Også West Ham og Tottenham har vurdert Johnstone-signering, men ifølge BBC er det altså Patrick Vieira og gjengen som har overtalt free agent Johnstone.

Vi gleder oss til å se Mr. Johnstone tilbake i verdens tøffeste liga. For Jack Butland kan dette bety exit Selhurst Park, Johnstone har tenkt å ta plassen med å pushe Vicente Guaita om spilletid.

LES: Chelsea risikerer å miste sin viktigste spiller