Danskenes store keeperhelt Peter Schmeichel har hatt mange forskjellige jobber siden han la støvlene på hylla i 2003. Først var han Champions League og quiz vert på TV3, før noe før han tok på den det litt mer kontroversielle oppgaven å promotere Russland foran landets verdensmester i fjor.

For noen måneder siden kunngjorde den danske landslaglegenden at han vurderer å søke den ennå ikke utlyste stillingen som sportssjef i Manchester United, men nå er det et annet – og noe mindre selskap – som har ansatt den 55 år gamle Schmeichel.

På Twitter skriver han at han i fremtiden vil være ambassadør – eller kanskje en reklameposter – for det polske spillselskapet STS.

Les: Var det Haalands scoring som utløste Napoli-mytteriet?

Entusiastisk over å være den nye ambassadøren for STS, sier Peter Schmeichel, før han ber sine 937 000 følgere om å dra nytte av de mange mulighetene til å gamble med polakkene.

Det er ikke tilfeldig at et polsk spillselskap viser interesse for å få Schmeichel som ambassadør. Faren er polsk, og inntil han var syv år var Peter Schmeichel også polsk statsborger.

Rollen som ambassadør er ikke dansken ukjent.

Da Peter Schmeichel sluttet på TV3 i 2012, ble han ansatt som ambassadør for Manchester United, hvor han som kjent feiret store triumfer i sin aktive karriere.