Han til venstre gikk først. (foto: salzburg, twitter)

Resultatene har svingt for Napoli. En velkjent avstraffelse i italiensk fotball for spilleres slette prestasjoner er isolat, eller Ritiro. Vi skjønner ikke hvordan isolasjon fra familien en treningsuke på avskjermet område skal hjelpe, noe tydeligvis Napoli-spillerne heller ikke gjør.

Etter noen dager på «trenings-isolat» før RB Salzburg kampen endte det med en småflau poengdeling etter Haaland-scoring og 1-1 på hjemmebane.

Les: Bild: Bayern München får nok et «nei»

Grinete spillerne setter nå i gang mottiltak mot ledelsen. Ifølge La Gazzetta dello Sport rasler de nå med advokatene sine for å løse konflikten som tydeligvis ikke løses med fortsettelse av Ritiro.

Dette forsterkes av at hverken Carlo Ancelotti eller Fernando Llorente møtte opp til den obligatoriske UEFA-pressekonferansen etter kampen.

Les på Popidol: Celtic hadde en stor dag: Signaturen over alle signaturer på plass

Det blir interessant å høre den alltid så fargerike Napoli-eier Aurelio De Laurentiis fortelle sin versjon av konflikten.

Vi vet ikke helt hvem vi skal heie på, men at dette gir oss mer festfotball fra Napoli som i Liverpool-kampen, er heller tvilsomt.