Mens Everton ikke fikk en eneste signering og satset på å signere klubbløse André Ayew hadde Nottingham Forest allerede er svært vellykket vintervindu med signering av Paris Saint-Germain keeper Keylor Navas som den store overraskelsen.

Kaylor Navas er på et lån ut sesongen, men det er slettes ikke sikkert det blir en retur til Paris. Den costaricanske keeperen har havnet bak Gianluigi Donnarumma etter at Christophe Galtier tok over som manager i fjor sommer.

Les: Betaler 90% av lønna til Cristiano Ronaldo

Nottingham Forest har annonsert de har hentet den 33 år gamle venstrevingen André Ayew tilbake til Premier League.

«Det er en fantastisk følelse»

Bare dager før januarvinduet stengte, forlot André Ayew Qatar-klubben Al-Sadd. Spissen står dermed fritt til å gå inn i en ny klubb som gratis.

Les: Alexander Sørloth best i La Liga

Torsdag ble det offisielt at Nottingham Forest signerer Ayew. 33-åringen har signert en kontrakt som løper til i sommer, uten opsjon på forlengelse.

Les på Radiosporten: Da er det bare for Arsenal å kalle hjem Folarin Balogun

– Det er en fantastisk følelse å signere for Nottingham Forest. Jeg vet hvor stor klubben er og hvor mye klubben betyr for byen og fansen. Det har alltid vært vanskelig å spille mot Forest og på The City Ground. Jeg elsker stadion, sier han til klubbens hjemmeside.

– Steve Cooper kjenner meg veldig godt og han vet hvordan han skal jobbe med meg både på og utenfor banen. Vi har et sterkt forhold, han er en spesiell trener og en spesiell person som jeg ser opp til.

Ayew, som hadde Cooper som manager i Swansea, fortsetter:

– Jeg vet hva jeg kan tilføre laget. Jeg er klar til å gi alt for å sikre at vi forblir i Premier League.

Ifølge opplysninger i britiske medier snubbet Ayew en overgang til Everton. Spissen blir nå Premier League-nykommerens 29. nyervervelse siden i fjor sommer.

André Ayew startet sin karriere i Marseille, men har også representert Lorient, Swansea, West Ham og Fenerbache. Merittlisten inneholder også 24 mål på 113 landskamper for Ghana. I den engelske Premier League har han scoret 21 mål på 89 kamper.

Nottingham Forest ligger på 13. plass i Premier League etter 20 runder.