Alexander Sørloth

Fra å være toppscorer i Tyrkia til benkesliter og utlånt fra RB Leipzig til å for andre gang bli kåret til månedens beste spiller i La Liga. – Alexander Sørloth imponerer, men av en eller annen grunn havner han under radaren til medier, managere og sportsdirektører. Vi tror det kommer til å endre seg nå.

I den siste kampen i januar gikk Sørloth av banen uten å score for første gang på seks kamper. Den norske spissen ble nominert sammen med Karim Benzema (Real Madrid), Dani Parejo (Villarreal), Ivan Rakitic (Sevilla), Marc-André Ter Stegen (Barcelona), Aitor Fernández (Osasuna) og Joselu (Espanyol).

TV 2 var på pletten og fikk en kommentar: «Det er veldig kult. Jeg har pleid å være ganske nøktern de gangene jeg har fått noen priser tidligere, men månedens spiller i La Liga er helt rått. Det er et bevis på at jeg har gjort det godt, og det er bare fryktelig, fryktelig artig.

Les: Har droppet rettsforfølgelse av Greenwood

Sørloth har blitt et selvfølgelig førstevalg for Real Sociedad som gjør det meget bra denne sesongen. – Klubben har klatret opp på 3.plass etter å bare ha gitt bort to poeng på de siste fem kampene.

Totalt har Sørloth scoret åtte mål i ligaen denne sesongen, noe som gjør han til toppscorer for Real Sociedad.

Martin Ødegaard har også blitt kåret til månedens beste i La Liga, september 2019, også han på utlån (fra Real Madrid) også han for Real Sociedad.

LES: Pogba i trøbbel