Greenwood. (foto: united, twitter)

I 2021 var det brede smil da Mason Greenwood signerte ny kontrakt med Manchester United. En av Ole Gunnar Solskjærs fremadstormende favoritter i angrepet var for alvor i gang med en karriere der «sky is the limit». Så kom arrestasjonen og anklagene om forsøk på voldtekt, kontrollerende oppførsel og overfall. Sponsorene flyktet, Man United valgte å suspendere Greenwood til dommen ble klar.

Rettsaken var satt til start november 2023, men på torsdag ble det klart at anklagene er frafalt. Manchester-politiet sendte ut melding om saken.

LES: Pogba i trøbbel

– Grunnet den store mediaoppmerksomheten i denne saken, er det rimelig å dele nyhetene om at den 21 år gamle mannen som ble arrestert og tiltalt i forbindelse med etterforskningen som ble startet i januar 2022, ikke lenger vil ha noen rettsforfølgelse i denne forbindelsen, skriver politiet i en pressemelding.

Med kontrakt til 2025 blir det interessant å se hvordan Manchester United går videre etter at anklagene er frafalt. 21-åringen har ikke spilt fotball for klubben siden han ble arrestert, 30. januar 2022. 

LES OGSÅ: Da er det bare for Arsenal å kalle hjem Folarin Balogun