Prioriterer rødt fremover. (foto: united, twitter)

Han ble verdensmester i 2018 og nesten-verdensmester i 2022. Med 93 landskamper for et av verdens desidert beste landslag er det ikke noen skam å gi seg, men når du fortsatt ikke har rundet 30, kommer Varanes avgjørelsen om å gi seg på landslaget overraskende.

Didier Deschamps ga Varane kapteinsbinden hos Les Bleus da midtstopperen var 21, for landslagstreneren kom det overraskende og blir et stort tap.

LES: Har gjort det som Beckham

-Raphael ringte meg for noen dager siden for å fortelle at han ville gi seg på landslaget. Han er en intelligent gutt som tenker seg godt om, tenker på fordeler og ulemper, før det treffes en beslutning, begynner Deschamps til fotballforbundets hjemmeside.

-Det er vanskelig å ikke bli emosjonell. Varane ble raskt en fast mann på laget og jeg var aldri redd for å gi ham kapteinsbindet i en alder av bare 21. Allerede da var han en sann leder på og utenfor banen, kommer det fra Deschamps.

LES OGSÅ: Da er det bare for Arsenal å kalle hjem Folarin Balogun

For Manchester United betyr dette at franskmannen har bestemt seg for å gi hele sitt sportslige fokus på å bidra til at klubben returnerer til toppen på balløya og ute i Europa.