Listen over de spillerne som Everton ikke fikk i januar og ganske imponerende, jeg skal innrømme det er første gang vi lager en liste over de som ikke kom, men det synes passende. Som eneste klubb i Premier League var fasiten for Everton null da januarvinduet smalt igjen.

På «Deadline day» var det håp om å hente 31 år gamle Duvan Zapata fra Atalanta, men den gikk i vasken akkurat som de 13 andre selv om klubben hadde fått på plass en manager de fleste tror vil klare å snu ting.

Ikke nok med at 14 lykkes, men de var i forhandlinger med klubbløse og tidligere West Ham spiller André Ayew. 33 åringen er klubbløs og kan dermed signeres. Forhandlingene skal ha gått veldig bra, men så melder Sky Sports for noen minutter siden at venstrevingen er på legesjekk hos Nottingham Forest.

Les: Betaler 90% av lønna til Cristiano Ronaldo

Everton hadde et spektakulært januarvindu av alle de gale grunnene, og prøvde og mislyktes i å rekruttere en liten hær av spillere, og etterlot den nye manageren Sean Dyche med nøyaktig den samme troppen som virkelig ikke har fått det til å svinge denne sesongen.

Express Sport lister opp alle de 14 stjernene som ble aktivt forsøkt hentet til Goodison Park.

Les: Pogba i trøbbel

Olivier Giroud

Den franske målmaskinen sin ni år lange periode i Premier League tok slutt etter at han forlot Chelsea i 2021. Nå er det AC Milan som gjelder. Everton la frem en velsmakende lønnspakke, men Giroud fortalte umiddelbart det var uaktuelt og at han «elsket» liver i Italia.

Andre Ayew

Den tidligere Swansea- og West Ham-spissen ble rapportert å være i gode samtaler med Everton på fristdagen, men de kom ikke i mål. Alle håp var ikke ute. Ayew har blitt løslatt fra Al-Sadd før han flyr til Storbritannia, hvor Toffees og Nottingham Forest er klar til å kjempe om signaturen hans.

Everton ble visstnok tilbudt sjansen til å signere Onuachu fra Genk denne uken, men han endte opp med å signere for Southampton i stedet. Med sine 28 år og 6 fot 7 tommer høy ville den nigerianske landslagsspilleren vært et interessant oppkjøp, men det er Saints-fansen som vil heie på navnet hans denne sesongen.

Che Adams

Når vi snakker om St Mary’s, representerer Southampton-stjernen Adams et langsiktig mål for Everton, og han ble nok en gang koblet på deadline-day, selv om Saints-sjef Nathan Jones raskt helte kaldt vann på enhver drøm om en overgang.

Michy Batshuayi

Man skjønner The Toffees er i trøbbel når man velger å bli i Tyrkia fordi det er mer stabilt. Belgieren forlater bare Fenerbahce bare hvis det betyr han kommer til noe bedre.

Sheraldo Becker

Født i Amsterdam med ungdomsårene i Ajax. (Har med dobbelt statsborgerskap, Nederland og Surinam et land i Sør-Amerika med 600 000 innbyggere) Becker spiller for Union Berlin, som for øyeblikket ligger på andreplass i Bundesliga.

Everton la inn et bud på deadline-dagen for spissen som har satt inn 7 mål denne sesongen, men det tyske laget var ikke opptatt av å gjøre forretninger.

Beto

Beto spilte i Portugals lavere ligaer frem til tidlig i tjueårene, og har kommet sterkt inn de siste sesongene med et produktivt låneopphold i Udinese som ble gjort permanent i sommer. Everton gikk stort på deadline dagen med et rapportert bud på 22 millioner pund, men det ble avvist.

Jean-Philippe Mateta

Dyche var tydeligvis opptatt av å hente inn fysiske frontfigurer på sin første deadline-dag ved roret, og 192 cm høye Mateta passer absolutt til det. Everton kom med en forespørsel til Crystal Palace, men svaret kan utredes av det faktum at ingenting skjedde etterpå.

Lucas Joao

Nok en tøff spiss, Everton ble koblet til Joao i de siste stadiene av vinduet, men ingenting kom av interessen deres. 29-åringen har to landskamper for Portugal, men målene hans med Reading i Championship har blitt færre de siste månedene.

Ismaila Sarr

Everton konkrete grep for å signere Watford-vingen Sarr på fristdagen. Hornets avviste imidlertid et forslag som inkluderte et lånegebyr på 2 millioner pund og en kjøpsplikt på 30 millioner pund hvis Dyche førte toffees i sikkerhet.

Kamaldeen Sulemana

En annen spennende ung kantspiller, 20 år gamle Sulemana imponerte i løpet av halvannen sesong med Rennes etter først å ha slått gjennom på Nordsjaelland. Everton og Southampton la begge inn bud, men som med Onuachu, valgte Sulemana sørkysten over Merseyside for å bli deres klubbrekord signering på £22 millioner.

Nicolo Zaniolo

Italieneren var en av hovedpersonene i overgangsvinduet i januar, med koblinger til Tottenham, Bournemouth, Leeds, Southampton og Everton som alle falt flatt. Sistnevnte trio skal ha forsøkt å låne ham på grunn av sesongen på deadline dagen, men Roma ventet på en permanent løsning som aldri dukket opp.

Kalvin Phillips

Manchester City-midtbanespilleren har slitt med spilletid siden han byttet fra Leeds i fjor sommer. Everton-sjef Dyche var opptatt av å hente ham til Goodison Park på lån, men City nektet å gjøre forretninger og flyttingen ble til ingenting.

Conor Gallagher

Everton kom med en reell intensjonserklæring ved å legge inn et bud på 45 millioner pund på den utstøtte Chelsea spilleren, som har fått svært lite spilletid på Stamford Bridge. Smertefullt for toffees avviste Gallagher imidlertid overgangen til Merseyside.