Jude Bellingham

Engelske Jude Bellingham er svært ettertraktet og i går kunne vi fortelle at Sky Sports meldte at Manchester United var ute av kampen om 19-åringen. Og at det sto mellom Liverpool, Manchester City og Real Madrid. Men i dag kommer Paul Joyce i The Times med nyheter om at PSG også er villige til å strekke seg langt for å sikre seg. Bellingham. Og som kjent kan det være veldig langt..

Paris Saint-Germains president Nasser Al-Khelaifi har sterkt antydet at klubben hans kan være klar til å bli med i kampen om overgangen til Borussia Dortmund og Englands midtbanespiller Jude Bellingham etter hans fantastiske prestasjoner i verdensmesterskapet i 2022.

19-åringen etablerer seg på den største scenen nå med en strålende turnering, og Al-Khelaifi gjorde det klart at han vurderer ham som et fantastisk talent, og sa at alle ønsker å signere ham.

Han la ikke skjul på sin beundring for Bellingham, og sa: «England er heldige som har ham, for å være ærlig. Han er en av de beste spillerne i turneringen.

Tysk stjerne: Åpen for retur til Premier League!

«Utrolig – hans første VM. Han er rolig og avslappet, selvsikker – utrolig.

«Alle vil ha ham, jeg skal ikke skjule det.»

Den tyske journalisten Christian Flack hevder at familien Bellingham foretrekker Liverpool.

Bellingham har kontrakt med Dortmund til 2025, og Bundesliga-klubben verdsetter midtbanespilleren til 130 millioner pund, men øyner nå en budkrig som kan presse prisen ytterligere for supertalentet.