Jude Bellingham

Det tilspisser seg i kampen om 19-åringen.

Manchester United er ute av kampen om å kjøpe Borussia Dortmund-midtbanespiller Jude Bellingham neste sommer, ifølge Sky Sport Germany-journalisten Florian Plettenberg.

Bellingham er for tiden en av de mest ettertraktede midtbanespillerne i europeisk fotball. Unibet: Sjekk velkomsttilbud

United er åpenbart beundrere av ham fra tiden i Birmingham City, men det er nå avslørt at klubben knapt har noen sjanse og er ute av kampen om å signere tenåringen.

SISTE: Leeds ute etter Premier League-spiss

Plettenberg rapporterer at Dortmund ser på en pakke mellom €100-150 millioner for sin dyrebare eiendel, og Uniteds rivaler Liverpool presser på for å få sin signatur.

– Jurgen Klopp pushing, pushing, pushing for his move to the reds.

United signerte Christian Eriksen på fri overgang i fjor sommer. Dansken har vært imponerende fra nummer åtte plassering, men klubben trenger mer konkurranse om plassene.

SISTE: Liverpool bekymrer seg over formen til Bellingham

Bellingham ville vært en enestående signering. Med sine bare 19 år har han utmerket seg med sin takling, evne til å vinne vanlige dueller og har sansen for å gi regelmessige målbidrag.

Han har definitivt potensiale i verdensklasse noe han har vist med strålende spill i VM for England.

Bortsett fra de røde djevlene, har Liverpool, Real Madrid og Manchester City alle blitt koblet til Bellingham, og hver av disse klubbene har hatt mye mer suksess på banen enn United.