Vet hva han skal gjøre med potensialet til det han ser på som en av de beste i verden. (foto: united, twitter)

20-åringen skal opp mot Neymar, Vinicius jr. og gjengen i kvartfinalen. Da får vi se om midtstopperen med 16 A-landslagskamper for Kroatia kan stanse det som har vært VMs mest overbevisende angrepslag. For Manchester United har Josko Gvardiol allerede bestått prøven.

RB Leipzig så det komme da de signerte den unge spilleren fra Dinamo Zagreb i 2020. Dette skulle være en kontrakt uten en irriterende lav utkjøpsklausul. LeoVegas: Sjekk boosted odds til VM-kamper

Midtstopperen fortsatte første sesong hos Dinamo, har så stått 65 kamper i RB Leipzig-drakta – og fått fire giganter på døra. Ifølge tyske Sky Sports har Chelsea tidligere i år kommet med et bud på opp mot milliarden da Todd Boehly og gjengen kavet rundt for å rydde opp i midtstopper-situasjonen på Stamford Bridge. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 3.75 til Portugal – Sveits

RB Leipzig skjønte det er mer å hente, ifølge tyske Sky Sports har tre andre giganter nå viftet sin store interesse for 20-åringen. Manchester United, Real Madrid og Barcelona.

Vi trodde vi skulle slippe å dra frem Ralf Rangnick igjen, men selv om United-vikaren viste seg å være en dårlig mellomløsning for Man United, har den tidligere sportsdirektøren et godt øye for talent. For ifølge Manchester United News var Gvardiol en av spillerne vikartrener/rådgiver Rangnick anbefalte United-ledelsen å signere. Rangnicks råd ble plassert i nice-to-know skuffen, ifølge tyske Sky Sports er klubben nå for fullt tilbake for signering av Gvardiol.

Vi har sett det enorme potensiale til 20-åringen i VM, det kom spesielt godt frem da han nøytraliserte Romelu Lukaku i den målløse VM-kampen mellom Kroatia og Belgia.

Etter kampen var fotballekspert Zach Lowy i fistel på twitter: -Josko Gvardiol er en Rolls-Royce av en forsvarsspiller. 20 år og den beste spilleren på banen i en match med Kevin de Bruyne og Luka Mordric… En sensasjonelt god midtstopper.

Man United signerte Lisandro Martinez i sommer, som har vist seg å være en solid forsterkning, men ifølge The Guardian er Erik ten Hag klar for å selge Harry Maguire til sommeren. Dette salget kan komme godt med for å finansiere en Gvardiol-signering, dette blir garantert en vill budkamp som vil stige opp mot «Jude Bellingham-nivå».