Toppformen kom aldri i Qatar-varmen. (foto: real, twitter)

I sommer gikk Belgias landslagstrener ut og lovet Real Madrid-supporterne at de hadde noe stort i vente fra Eden Hazard denne sesongen. Det han hadde vist Roberto Martinez på landslagssamling og i Nations League, viste tegn til «gammel storhet». Reals-supporterne har fortsatt til gode å se dette på San Bernabeu, heller ikke de belgiske supporterne fikk oppleve Hazard back in business i Qatar. Nu er det slut.

Eden Hazard har vært en gigant hos Belgia siden 2008 som en av dirigentene for suksessen til landslaget. Men i Qatar holdt det ikke.

LES: Tottenham får en gedigen gavepakke i januar

Ute etter gruppespillet og tid til å tenke på fremtiden, har 31-åringen bestemt seg for å trekke seg fra videre landslagsspill.

-Et kapittel slutter i dag. Jeg takker for kjærligheten deres og den usammenlignbare støtten. Takk for all den gleden vi har delt siden 2018. Jeg har bestemt å stanse landslagskarrieren. Arvtagerne er klare, jeg vil savne dere, skriver Hazard på Instagram.

126 kamper, 33 scoringer. Samtidig med at vi har sett 37-åringen Ronaldo, 39-åringen Pepe og 39-åringen Dani Alves løpe rundt på VM-arenaen, velger Hazard at han og kroppen har fått nok.

LES: Manchester United har bestemt seg for å følge Rangnicks sterke anbefaling

En gigant trer av. Vi takker for underholdningen, og håper dette gir Hazard ro til å fokusere på å reise seg i La Liga, Premier League eller hvor nå veien enn blir videre. Takk