Ralf hadde rett i noe.

Josko Gvardiol skal opp mot Neymar, Vinicius jr. og gjengen i kvartfinalen. Da får vi se om midtstopperen med 16 A-landslagskamper for Kroatia kan stanse det som har vært VMs mest overbevisende angrepslag. For Manchester United har 20-åringen allerede bestått prøven.

RB Leipzig så det komme da de signerte den unge spilleren fra Dinamo Zagreb i 2020. Dette skulle være en kontrakt uten en irriterende lav utkjøpsklausul. LeoVegas: Sjekk boosted odds til VM-kamper

Midtstopperen fortsatte første sesong hos Dinamo, har så stått 65 kamper i RB Leipzig-drakta – og fått fire giganter på døra. Ifølge tyske Sky Sports har Chelsea tidligere i år kommet med et bud på opp mot milliarden da Todd Boehly og gjengen kavet rundt for å rydde opp i midtstopper-situasjonen på Stamford Bridge. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 7.25 for Argentina/Brasil, 9. desember

RB Leipzig skjønte det er mer å hente, ifølge tyske Sky Sports har tre andre giganter nå viftet sin store interesse for 20-åringen. Manchester United, Real Madrid og Barcelona.

Vi trodde vi skulle slippe å dra frem Ralf Rangnick igjen, men selv om United-vikaren viste seg å være en dårlig mellomløsning for Man United, har den tidligere sportsdirektøren et godt øye for talent. For ifølge Manchester United News var Gvardiol en av spillerne vikartrener/rådgiver Rangnick anbefalte United-ledelsen å signere. Rangnicks råd ble plassert i nice-to-know skuffen, ifølge tyske Sky Sports er klubben nå for fullt tilbake for signering av Gvardiol.

Vi har sett det enorme potensiale til 20-åringen i VM, det kom spesielt godt frem da han nøytraliserte Romelu Lukaku i den målløse VM-kampen mellom Kroatia og Belgia.

Etter kampen var fotballekspert Zach Lowy i fistel på twitter: -Josko Gvardiol er en Rolls-Royce av en forsvarsspiller. 20 år og den beste spilleren på banen i en match med Kevin de Bruyne og Luka Mordric… En sensasjonelt god midtstopper.

Man United signerte Lisandro Martinez i sommer, som har vist seg å være en solid forsterkning, men ifølge The Guardian er Erik ten Hag klar for å selge Harry Maguire til sommeren. Dette salget kan komme godt med for å finansiere en Gvardiol-signering, dette blir garantert en vill budkamp som vil stige opp mot «Jude Bellingham-nivå».