Omgir seg med de største talentene på banen og langs sidelinjen. (foto: city, twitter)

Hos Celtic er nok en suksesstrener snart historie i klubben. Brendan Rodgers ble lokket til Premier League av Leicester, nå er det Tottenham som kaller på manageren som har ledet den stolte keltiske klubben til the Treble.

Ifølge Football-Insiders kilde har Ange Postecoglou gitt Celtic-styret beskjed om at han takker ja til tilbudet hos Spurs. Dermed er det duket for samtaler mellom klubbene for å bli enige om kompensasjon til Celtic, den skotske klubben har allerede blinket ut kandidater til å ta over jobben, der en nåværende assistenttrener står høyt oppe på lista.

LES: Har sikret seg ny midtbanekjempe!

Football-Insiders kilder hevder Enzo Maresca er plassert som en av kandidatene til å ta jobben som Celtic-manager., Citys assistenttrener har imponert Celtic-ledelsen med jobben han har gjort behind-the-scenes hos City i sesongen som styres inn mot the Treble. Celtics Head of Scouting & Recruitment, Mark Lowell, har en fortid på Eithad og kjenner Marescas betydning for City godt.

Maresca spilte som aktiv for klubber som West Bromwich, Juventus, Sevilla og Sampdoria, som trener har 43-åringen jobbet som assistent hos Sevilla, U23 trener hos Manchester City og et kort opphold som hovedtrener for Parma (klarte ikke å hindre nedrykk). Forrige sommer returnerte han som Guardiolas assistant manager.

LES OGSÅ: Chelsea kan nå bare glemme Tammy Abraham

I 2019 ga Arsenal Mikel Arteta muligheten til å avansere fra Guardiola-assistent til å lede en av de største Premier League-klubbene. Fire år senere er det ingen på Emirates som angrer på tilliten de ga assistenttreneren hos City. Celtic vet godt at Guardiola omgir seg med de største talentene.