Vet han har Salah på lånt tid. (foto: liverpool, twitter)

Det er ikke tid til å gi skuffelsen næring over sesongens sportslige nedtur. Nå handler alt om å ta avskjed med spillere på utgående kontrakter, selge de rette spillerne og hente inn forsterkninger som kan gå inn fra sesongstart og gjøre Liverpool til tittelkandidaten de skal være. Nå ankommer en genial forsterkning Anfield.

Alexis Mac Allister har vært sterkt linket til Liverpool de siste månedene. Den argentinske verdensmesteren har hatt en forrykende sesong i landslagsdrakta og hos Brighton, Englands 6. beste klubb. Nå melder den hyperaktive overgangsjournalisten Romano at avtalen med 24-åringen er på plass.

LES: Sky Sports: Kan glemme Premier League-comebacket

Romano melder om kontrakt til 2028 for den sentrale midtbanespilleren, nå gjenstår den medisinske testen, signering og photoshots. Ifølge overgangsjournalisten har Liverpool forhandlet seg frem til en betydelig lavere overgangssum enn den forventede på 60 millioner pund.

Mac Allister er på godt under 1,80 høy, men argentineren spiller som en midtbanekjempe. Vi kan allerede nå si at dette blir en av Liverpools beste signeringer denne sommeren. Yes!

LES OGSÅ: Chelsea kan nå bare glemme Tammy Abraham