Mykhaylo Mudryk

Det er slettes ikke sikkert Arsenal er i stand til å svare nå som Newcastle for alvor har kastet seg inn i kampen om Shakhtar Donetsk gullkalv Mykhaylo Mudryk. – Det er liten tvil om at kantspilleren som har vært en åpenbaring i årets Champions League turnering. 21 åringens to mål og to målgivende i gruppespillet gjør at Shakhtar Dontsk befinner seg på en overraskende andreplass bak Real Madrid i gruppe F.

Mudryk er en driblefant av dimensjoner, hans teknikk og fart er så imponerende at Sky Sports kommentator Jamie Carragher mente han var født til å drible.

Den ukrainske klubben kjørte over RF Leipzig som ligger sist i gruppen og spilte uavgjort mot Celtic som så langt har 1.poeng. 5.oktober møter de kongen klubb borte på Santiago Bernabéu. Real Madrid som fikk tidlig i sommer sommer om å signere Mudryk for bare 350 millioner og takket nei, blir trolig ikke med på en budkamp mot Newcastle som har gigantiske diktatorpenger i ryggen.

Les: Gareth Southgate ble sendt på gangen

Arsenal har

iNews melder at Newcastle nå stå klar for å tilby Shakhtar Donetsk 50 millioner pund.- Det er langt mer enn det Everton bød i sommer.