Khvicha Kvaratskhelia

Absolutt alle snakker om Khvicha Kvaratskhelia om dagen, selv landslagssjef Ståle Solbakken advarer om at Georgia kommer til å bli en formidabel motstander i EM Kvalifiseringen. – På samme måte som Erling Brait Haaland gjør en stor forskjell for Manchester City gjør Khvicha Kvaratskhelia en stor forskjell for Serie A leder Napoli. Landslagssjefene på begge land håper på en Haaland/Kvaratskhelia effekt.

Napoli sin eksentriske eier, romantisk italiensk filmskaper Aurelio De Laurentiis har kategorisk avvist at Khvicha Kvaratskhelia er til salgs uansett pris, men så forsetter den gregorianske vingen å skape magi på venstresiden.

Liverpool, som opplever en dipp denne sesongen og allerede er i følge manager Jürgen Klopp hektet av gullkampen har kontaktet Napoli og fortalt at ved en overgang tidlig i vintervinduet er villige til å ta opp det store sjekkheftet.

Les: Gledelig norsk topp i Planetfootball sin rangering av beste nr. 6 for Liverpool

Jürgen Klopp har lovet et helt annet og mye bedre Liverpool når Premier League sparkes i gang etter VM i Qatar.

Fabrizio Romano melder at spilleren ikke vil være tilgjengelig så tidlig som i januar. – Napoli går for gull i Serie A og trenger Khvicha Kvaratskhelia i vår. Prisen for å begynne å snakke er en milliard. En pris som visstnok ikke skremmer noen.

Sky Sports i Italia melder at en eventuell januar overgang vil være så dyr at «ingen fornuftige mennesker» vil tenke tanken engang. – Men… fornuft er ikke det første ordet vi tenker på når vi har med fotballmarkedet å gjøre.

Les: Patrick Vieira klarer ikke demme opp for enorm Wilfried Zaha interesse