Endrick har lært hvordan man kaller på verdens beste klubber. (foto palmeiras, twitter)

Endrick er 16 år ung og har vært på radaren til de største klubbene i Europa allerede i et år. De siste månedene har Endrick vært så sterkt linket til Real Madrid at det nærmest blir sett på som en done deal at kongeklubben vinner racet om signaturen til et av de hotteste angrepstalentene i verden. Nå rykker faren ut og gir status.

FIFA-reglene tillater ikke Endrick overgang før 2024 når han runder 18, men vi har sett tidligere at avtaler gjøres i god tid før myndighetsalderen. Palmeiras har skjønt hva de sitter på, og har hektet på en utkjøpsklausul på 60 millioner euro, men ifølge Football-Espana forventes det at overgangen ender på mellom 35 og 40 milliioner euro for tenåringen som fikk seniordebut denne måneden (3 scoringer på fem innhopp).

LES: Gledelig norsk topp i Planetfootball sin rangering av beste nr. 6 for Liverpool

Real Madrid har ifølge ulike spanske medier hatt intens møteaktivitet med representantene til Endrick, men ifølge overgangsjournalist Romano hevder pappa Douglas at alt fortsatt står åpent.

Denne saken når Neymar-hysteri-proporsjoner, pappa Douglas har skjønt det lønner seg å gi gigantene tid til å overgå hverandre i forhandlingene før avgjørelsen faller. Vi blir likevel litt beroliget av å høre at faren ikke bare blir blendet av de økonomiske betingelsene til sønnen.

LES OGSÅ: Bekreftet: Julen Lopetegui klar for Premier League

-Vi vil avgjøre neste måned. Klubben som betaler det Palmeiras forventer og viser oss det beste tekniske prosjektet for Endrick vil signere gutten.