Ny alfahann. (foto: wolves, twitter)

Der kom den. Wolverhampton har kavet på managerjakt etter at de sendte Bruno Lage på porten. Nå er den tidligere treneren for Spania, Real Madrid og Sevilla klar for å lede ulveflokken på Molineux.

Det er en solid overgang fra Reals San Bernabeu til Wolverhamptons Molineux, men som trener for Sevilla siden 2019, har han vist han er mannen som kan skape skikkelig trøbbel for gigantene med «underdog» Sevilla. Det er nettopp disse kvalitetene Wolverhampton trenger tilbake i leiren.

LES: Kaos for Zinckernagel

Lopetegui sa først nei til jobben på grunn av syk far, denne uken returnerte han med interesse etter bedring i helsetilstanden til faren, på lørdag kom signaturen.

Spanjolen som selv har spilt både for Real Madrid og Barcelona som keeper, har vært en kontroversiell trener i Spania etter at han fikk sparken dager før VM 2018 da han meldte han var enig med Real Madrid om trenerjobb, fikk sparken etter fem måneder hos Real, gjenoppsto som trener for Sevilla med 4. plass i La Liga tre sesonger på rad for første gang siden 1960-tallet, pluss tittel i Europaligaen i første sesong for La Liga-klubben.

14. november starter neste kapittel hos Wolverhampton. Vi kan ikke si annet at vi gleder oss skikkelig til å se Lopetegui sette sitt preg på Wolves og Premier League.

LES OGSÅ: Football-Insider: Firmino klar for å signere

.