Zinckernagel i Olympiakos-drakta.

Etter suksessen hos Bodø/Glimt har det vært litt av en reise på Philip Zinckernagel. Watford, fikk ikke være med på reisen til Premier League, utleie til Nottingham Forest til opprykk til Premier League, men fikk ikke være med Forest opp, mens Watford rykket ned. Nå viser det seg at disse sesongene har vært av den rolige arten for dansken, kaoset startet i sommer.

For da Forest valgte å ikke hente Zinckernagel på permanent overgang etter opprykket, signerte 27-åringen for den greske storklubben Olympiakos på slutten av juni. Her fikk han utdelt drakt nr. ti og var klar for å starte i ny liga.

LES: Football-Insider: Firmino klar for å signere

44 dager senere ble Zinckernagel presentert som Standard Liege-spiller på innleie. Hva i huleste skjedde?

-Det var en kaotisk tid. Jeg flyttet til nytt land med kjærsten min, vi fikk booket ferier, og plutselig var man ikke der lenger, begynner Zinckernagel til Bold.

Carlos Corberan fikk nemlig sparken etter bare 11 kamper som trener for Olympiakos, inn kom ny trener som dansken skjønte han ikke hadde noe til felles med. Det første Zinckernagel fikk beskjed om, var at han ikke ville bli registrert for kampene ute i Europa.

-Jeg ble hentet av én trener, så kom det en ny som jeg ikke kunne «se meg selv i». Da jeg fant ut at det ikke ville fungere mellom meg og den nye treneren, så sa jeg til klubben at vi måtte finne en løsning.

Løsningen ble belgisk fotball hos Standard Liege. De siste månedene har det dermed blitt full flytting fra England til Hellas, syv Olympiakos-kamper med to scoringer, full flytting til Belgia med så langt syv kamper og tre scoringer.

LES OGSÅ: Portugisisk nedtur for Manchester United

Noen på Aspmyra vil kanskje si dansken burde ha visst sitt eget beste og blitt hos Glimt…